top of page

Thu, 27 Aug

|

HAMANNS, emma 1990

YOGA & BRUNCH

Kom og nyd den skønneste morgen med lækker dynamisk vinyasa yoga efterfulgt af en storslået brunch-platte fra det hjertelige køkken hos HAMANNS café på Munkegade i Aarhus C.

Registration is Closed
See other events
YOGA & BRUNCH
YOGA & BRUNCH

Time & Location

27 Aug 2020, 07:00

HAMANNS, emma 1990, Gammel Munkegade 5, 8000 Aarhus, Danmark

About the Event

YOGA & BRUNCH

Vi mødes i HAMANNS hyggelige lokaler lidt i 7:00, hvorefter vi begynder den dejlige, begyndervenlige 90 minutters yogaklasse. Inspireret af sensommerens stemning bevæger vi os igennem dynamiske såvel som bløde yogastillinger. Under timen er der plads til alle behov mens vi bevæger os med et smil til dejlig musik.

Under yogatimen forbereder køkkenet den skønneste "Lidt af det hele"-brunch, kaffe/te og en lille juice til hver deltager. Når yogatimen slutter rykker vores selskab ud i HAMANN's dejlige gårdhave og nyder vores velbevægede yogakroppe i dejlig snak over skøn mad.

Kom og vær med hvis du har lyst!

LOKATION & ANTAL

Alt foregår på Munkegade 5, 8000 Aarhus C. Medbring din egen yogamåtte, vandflaske og ankom iført dejligt og bevægeligt tøj. Der er et stort toilet på caféen, hvis du ønsker at skifte tøj efter yogatimen. Vi bevæger os ikke igennem power-stillinger til dryp-sved, men det kan jo være du lige har lyst til at skifte. Hvis ikke du har en yogamåtte, klan du skrive til mig, så kan jeg medbringer en ekstra.

På grund af coronarestriktionerne, har vi en begrænset deltagelse på 12 personer.

Tickets

  • YOGA & BRUNCH

    Nyd den dejligste morgen i selskab med skønne mennesker og dejlig energi!

    DKK 285.00
    Sale ended

Total

DKK 0.00

Share This Event

bottom of page