top of page

Sat, 11 Feb

|

YO STUDIOS Aarhus

EARTH YOGA EVENT (yo studios)

En sensorisk yogaoplevelse, hvor vi gennem bevægelse/meditation udforsker jordens naturlige ritualer og sæsonskifte.

Registration is closed
See other events
EARTH YOGA EVENT (yo studios)
EARTH YOGA EVENT (yo studios)

Time & Location

11 Feb 2023, 15:00 – 17:30

YO STUDIOS Aarhus, Margrethepladsen 1, 8000 Aarhus, Danmark

About the Event

Den 11. februar kl.15-17:30, har du muligheden for tage et hovedspring direkte ned i en sensorisk yogaoplevelse, hvor vi gennem bevægelse/meditation udforsker jordens naturlige ritualer og sæsonskifte. Jordens natur og evner til konstant udvikling og bæredygtighed relaterer sig til os - om vi bryder os om det eller ej. Vi rummer robuste tilpasningsevner. Vi gror både i modgang og af fri vilje. Og vi har fællesskab i vores kollektive efterspørgsel på indre glæde og tilfredshed.

I disse 2,5 timers vinteraften giver vi naturen lov til at fylde rundt om os, og i vores praksis. Jordlige ritualer, bevægelse, digtoplæsning og meditation tillader os i denne klasse at dykke dybere ned i yoga filosofi, og inviterer dig på samme tid, til at føle din egen krop og omgivelser.

Ud over et yoga event, har eventet også fokus på vores lokalsamfund, og derfor bliver der mulighed for donationer, som går ubeskåret til Dansk Naturfredningsforening. Det er helt op til dig, om du har lyst til at donere eller ikke, og du kan sagtens komme til eventet uden at gøre det - helt gratis. Der skal være plads til alle præferencer og økonomiske situationer.

Medbring gerne en notesbog, da eventet giver mulighed for at starte en samtale med både krop og sind.

Share This Event

bottom of page